FTT SUMUS_logo

NAJEM LUKSUZNIH VOZIL

Najem luksuznih vozil

Najem luksuznih vozil je najboljša rešitev, ko potrebujete eleganten in udoben prevoz. V naši ponudbi imamo kvalitetna in sodobna vozila znamke Mercedes Benz, ki zagotavljajo varno in udobno vožnjo tudi na daljše relacije. Opremljena so s hladilno torbo in po potrebi z brezžičnim internetom in navigacijo.

Najem vključuje:

Mercedes Benz E Class

Elegantno vozilo Mercedes Benz E Class vsebuje inovativno tehnologijo, zmogljiv motor, prostorna notranjost pa je opremljena z visokokakovostnimi materiali za še več udobja. Vozilo po želji opremimo z brezžičnim internetom.

5 oseb

do 3 kovčke

Mercedes Benz V Class

Moderno vozilo Mercedes Benz V Class ima avtomatski menjalnik in sprejme do 8 potnikov. Opremljen je s hladilno skrinjo in po želji tudi z brezžičnim internetom. Ima dvojna električna drsna vrata, za prvorazredno udobje pa poskrbi moderna notranjost iz visokokakovostnih materialov.

8 oseb

do 7 kovčkov

Mercedes Benz Sprinter

Vrhunsko in elegantno vozilo z avtomatskim menjalnikom ima veliko prostora. Opremljen je s hladilnikom in po želji tudi z brezžičnim internetom. Vozilo je stojne višine, sprejme 9 oseb (8+1), za vožnjo pa zadošča že B kategorija.

9 oseb

do 16 kovčkov

Ford Tourneo Titanium

Vrhunski potniški vozili Ford Tourneo Titanium. S sedeži za do 8 potnikov in prostorno notranjostjo ponuja udobno vožnjo. Vozili imata dvojna stranska drsna vrata. Po želji opremimo z brezžičnim internetom.

8 oseb

do 8 kovčkov