FTT SUMUS_logo

POSLOVNI PREVOZI

Organizacija in vodenje poslovnih prevozov

Zavedamo se, da s pravočasnim prihodom na sestanek, konferenco ali drugo srečanje izrazimo spoštovanje do poslovnega partnerja, zato nam je točnost izredno pomembna. Poskrbeli bomo, da boste vi in vaši poslovni partnerji na cilj prispeli hitro, udobno, predvsem pa varno.

Naši profesionalni vozniki z večletnimi izkušnjami zagotavljajo storitve na višji ravni in poskrbijo, da se boste na poti počutili sproščeno in varno.

Nudimo lokalne in mednarodne poslovne prevoze 

Na voljo imamo več luksuznih vozil znamke Mercedes Benz, opremljene z inovativno tehnologijo za še bolj udobno potovanje:

OPREMA VOZILA

Wifi internet

Hladilna skrinja

Pijača in prigrizki

Magnetne / "welcome" table

Naj bodo poslovne poti prijetne, ne obremenjujoče in udobne.

Mercedes Benz E Class

Elegantno vozilo Mercedes Benz E Class vsebuje inovativno tehnologijo, zmogljiv motor, prostorna notranjost pa je opremljena z visokokakovostnimi materiali za še več udobja. Vozilo po želji opremimo z brezžičnim internetom.

5 oseb

do 3 kovčke

Mercedes Benz V Class

Moderno vozilo Mercedes Benz V Class ima avtomatski menjalnik in sprejme do 8 potnikov. Opremljen je s hladilno skrinjo in po želji tudi z brezžičnim internetom. Ima dvojna električna drsna vrata, za prvorazredno udobje pa poskrbi moderna notranjost iz visokokakovostnih materialov.

8 oseb

do 8 kovčkov

Mercedes Benz Sprinter

Vrhunsko in elegantno vozilo z avtomatskim menjalnikom ima veliko prostora. Opremljen je s hladilnikom in po želji tudi z brezžičnim internetom. Vozilo je stojne višine, sprejme 9 oseb (8+1), za vožnjo pa zadošča že B kategorija.

9 oseb

do 16 kovčkov

Ford Tourneo Titanium

Vrhunski potniški vozili Ford Tourneo Titanium. S sedeži za do 8 potnikov in prostorno notranjostjo ponuja udobno vožnjo. Vozili imata dvojna stranska drsna vrata. Po želji opremimo z brezžičnim internetom.

8 oseb

do 8 kovčkov