FTT SUMUS_logo

NAJEM VOZIL

Organizacija in vodenje najema vozil

Za prevoz tovora in potnikov imamo na voljo več vozil znamke Mercedes Benz. Vozila so sodobna, zavarovana, vzdrževana in čista. Opremljena s hladilno torbo in po potrebi z brezžičnim internetom in navigacijo. Kvalitetna vozila zagotavljajo udobno in varno vožnjo tudi na daljše relacije. 

 

POTNIŠKA VOZILA

Mercedes Benz E class

Elegantno vozilo Mercedes Benz E Class vsebuje inovativno tehnologijo, zmogljiv motor, prostorna notranjost pa je opremljena z visokokakovostnimi materiali za še več udobja. Vozilo po želji opremimo z brezžičnim internetom.

5 oseb

do 3 kovčke

Mercedes Benz V class

Moderno vozilo Mercedes Benz V Class ima avtomatski menjalnik in sprejme do 8 potnikov. Opremljen je s hladilno skrinjo in po želji tudi z brezžičnim internetom. Ima dvojna električna drsna vrata, za prvorazredno udobje pa poskrbi moderna notranjost iz visokokakovostnih materialov.

8 oseb

do 7 kovčkov

Mercedes Benz Sprinter

Vrhunsko in elegantno vozilo z avtomatskim menjalnikom ima veliko prostora. Opremljen je s hladilnikom in po želji tudi z brezžičnim internetom. Vozilo je stojne višine, sprejme 9 oseb (8+1), za vožnjo pa zadošča že B kategorija.

9 oseb

do 16 kovčkov

TOVORNA VOZILA

selitveni servis sprinter
Mercedes Benz Sprinter
Mercedez Benz Sprinter ima skupno težo 3,5 t in nosilnost 1,5 t. Prostornina nakladalnega prostora je 13,5 m3. Širina 1,7 • višina 1,9 • dolžina 4,2 m.
selitveni servis tovorni kombi
Mercedes Benz Sprinter z rampo
Mercedes Benz Sprinter ima skupno težo 3,5 t in nosilnost 1 t. Prostornina nakladalnega prostora je 20 m3. Širina 2,1 m • višina 2,1 m • dolžina 4,4 m.
Mercedes Benz Atego 7,5 t
Mercedes Benz Atego ima skupno težo 7,5 t in nosilnost 3 t. Prostornina nakladalnega prostora je 36 m3. Širina 2,4 m • višina 2,4 m • dolžina 6,2 m.
Mercedes Benz Atego 12 t
Mercedes Benz Atego ima skupno težo 12 t in nosilnost 5 t. Prostornina nakladalnega prostora je 41 m3. Širina 2,4 m • višina 2,4 m • dolžina 7,1 m.

TERENSKA VOZILA

najem terenskega vozila

Toyota Land Cruiser

Zmogljiv športni terenec z avtomatskim menjalnikom za premagovanje zahtevnejših terenov. Omogoča enostavno preklapljanje med pogonom 4WD in 2WD za samozavestno vožnjo in možnost prilagajanja v vseh pogojih. Ima vgrajeno navigacijo, vzvratno kamero in markirne senzorje na sprednjem in zadnjem delu vozila.

5 oseb

do 6 kovčkov

najem terenskega vozila ford ranger

Ford Ranger

Zmogljivo terensko vozilo z možnostjo pogona na štiri kolesa in odprtim tovornim prostorom, ki se ga lahko po potrebi zapre z rolojem. Primeren za vožnjo po brezpotju, blatu in vodi do globine 800 mm. Možnost preklapljanja med tremi različnimi pogoni (2WD, 4WD in 4WD-Lock). Vozilo lahko vleče do 3200 kg težko prikolico in prevaža do 1 tone težek tovor.

5 oseb

do 8 kovčkov